Nederland - HQ

Onze Rotterdamse thuisbasis kijkt uit op de Maas. Het is slechts een basis. Ons werk doen we daar waar we de grootste impact kunnen maken. Als adviseur, investeerder of door zelf een project te initiëren.

Hoofdkantoor Rebel in Rotterdam

Info

Ons kantoor

De Wijnhaven is de plek waar we sinds 2002 elke dag aan onze Rebel-dromen werken. Met een open sfeer is het een uitvalsbasis en ontmoetingsplek voor zowel de Nederlandse als de internationale Rebels.

15 jaar geleden vertrokken we richting bestemming onbekend. We beleefden avonturen en sprongen in het diepe. We begonnen met tien Rebels van het eerste uur en één kantoor. Vandaag werken meer dan 150 Rebels vanuit vijf kantoren aan onze missie: een verschil maken op het gebied van duurzaamheid, transport, zorg, de sociale sector en gebiedsontwikkeling. Veranderingen brengen die er echt toe doen.

Lees ons verhaal

Bekijk kantoren

Elke week ontvangen we de kinderen van de Rebel Junior Academy op ons kantoor voor lessen gericht op het vergroten van de taalvaardigheid.

Lees meer

Schrijf je in voor onze tweedaagse cursus ‘FAST Financial Modelling’ (T101) en/of onze tweedaagse cursus ‘FAST Project Finance Modelling’ (T201). De T101-cursus vindt plaats op 9 & 10 januari 2018 op ons kantoor in Antwerpen en op 13 & 14 februari op ons kantoor in Rotterdam. De T201-cursus vindt plaats op 11 & 12 januari 2018 op ons kantoor in Antwerpen en op 15 & 16 februari op ons kantoor in Rotterdam.

Info & aanmelden

Op het moment zoeken wij een medior/senior jurist. Interesse?

Bekijk vacature

Alle vacatures

Markten

Onze focus

Vanuit Rotterdam werken we aan uitdagingen binnen duurzaamheid, transport, gebiedsontwikkeling, zorg, de sociale sector en meer.