België

Met een hecht team van 18 werknemers werken we elke dag vol enthousiasme vanuit ons kantoor in het hartje van Antwerpen.

Centrum van Antwerpen

Info

Ons kantoor in België

Vanuit ons kantoor in België werken we aan heel veel interessante projecten. Op een aantal actuele zaken willen we extra de aandacht vestigen.

Schrijf je in voor onze tweedaagse cursus ‘FAST Financial Modelling’ (T101) en/of onze tweedaagse cursus ‘FAST Project Finance Modelling’ (T201). De T101-cursus vindt plaats op 9 & 10 januari 2018 op ons kantoor in Antwerpen en op 13 & 14 februari op ons kantoor in Rotterdam. De T201-cursus vindt plaats op 11 & 12 januari 2018 op ons kantoor in Antwerpen en op 15 & 16 februari op ons kantoor in Rotterdam.

Info & aanmelden

Bij Rebel Dynamics leren wij organisaties opnieuw naar zichzelf te kijken om zo hun eigen potentieel te (her)ontdekken. Rebel Dynamics richt zich op (complexe) project- en organisatievraagstukken die niet alleen bewegen op het raakvlak tussen publiek en privaat, maar ook op het raakvlak tussen individu en organisatie en tussen de hardware en de software van een (project)team of organisatie.

Neem contact op

Eind vorig jaar introduceerden wij met BEAT Cycling Club een nieuw businessmodel in het professionele wielrennen: het wielrennen vanuit een clubstructuur. In 2018 willen we debuteren met een professionele wegploeg, die in de toekomst deel gaat nemen aan de Tour de France.

Meer over BEAT

Regelmatig zijn we op zoek naar ervaren talenten die energie krijgen van het meebouwen aan een dynamisch en succesvol bedrijf en die het leuk vinden hun kennis en ervaring in te zetten voor de ontwikkeling van hun jongere collega’s. Of we je nu kunnen wakker maken voor vraagstukken rondom duurzaamheid, transport, gebiedsontwikkeling, zorg, de sociale sector en meer: bij ons vind je regelmatig interessante jobs.

Alle vacatures